Webshop til madelskere

AB Caterings store webshop giver dig frihed til at bestille dine varer, når du har tid og lejlighed. Du kan oprette favoritlister, gå på opdagelse blandt sæsonens varer og gemme de enheder, du plejer at bestille i. Vi udvikler løbende på platformen, så du får de redskaber, som du skal bruge til at få din hverdag til at lykkes.

Gå til webshop

Inspiration & kampagner

Hent inspiration til hverdagen i køkkenet. Se vores 4.000 opskrifter, som du selv kan tilpasse eller gå på opdagelse i vores Fantastisk Frisk koncept, hvor vores ferske, premiumvarer får liv og hvor du kan følge med i sæsonens friske udvalg. Er du mere til gode tilbud, så skynd dig at slå op i vores mange, aktuelle prisbaskere.

Find inspiration her Tilbudsaviser

Bliv kunde hos AB Catering

Det er ikke uden grund, at AB Catering er blandt landets førende foodservice-grossister. Vi giver dig Danmarks største udvalg af fødevarer og nonfood-artikler til professionelle og leverer træfsikkert hver dag til flere end 20.000 kunder over hele landet. Vi kender dit lokalområde og kan rådgive dig til at lykkes.

Bliv kunde Læs om AB Catering

Fantastisk Frisk | Nyheder og Trends

FLERE ARTIKLER
Danmarks eneste økologiske svampeproducent

Danmarks eneste økologiske svampeproducent

Svampe Tvedemose

Svampe er lige så alsidige i deres udseende som i deres anvendelsesmuligheder. Læs med her om Tvedemose Champignon, som er landets eneste økologiske producent af svampe. 

Læs mere
Grain-fed Hereford Rio Lucia fra den uruguayanske pampas

Grain-fed Hereford Rio Lucia fra den uruguayanske pampas

Hereford Rio Lucia

Når Hereford og fodringsmetoden”grain-fed” møder hinanden, opstår der sød musik. Denne musik bliver ikke mere markant end i kød fra Hereford Rio Lucia.  

Læs mere
Prisvindende muslinger & østers

Prisvindende muslinger & østers

Muslinger Østers

Vilsund Blue er en af leverandørerne i Fantastisk Frisk Fisk & Skaldyr og leverer velsmagende muslinger og østers, direkte fra Limfjorden.

Læs mere
Flere artikler

Opskrifter til Professionelle

FLERE OPSKRIFTER
 

AB Catering vil også levere til dig

AB Catering distribuerer dagligt - i alle egne af Danmark - fødevarer, drikkevarer og nonfood-artikler til alle former for professionelle køkkener; det være sig restauranter, storkantiner, plejehjemskøkkener, kroer, sygehuse, bagere eller cafeterier. Vi leverer varen til private virksomheder, foreninger og offentlige køkkener. Vi leverer til alle fra den mindste pølsevogn til Danmarks største køkkener. Vi vil også levere til dig.

Bliv kunde hos AB Catering Læs mere om AB Catering

Arrangementer og messer

27 feb

Cateringmesse Nord 2019 | Få din billet nu

09:00 - 18:00

Gratis billet til Nordjyllands største faglige fødevaremesse

GIGANTIUM, Willy Brandts Vej 31
9220 Aalborg Ø.
AB Catering Aalborg
03 apr

Cateringmesse Midt 2019

09:00 - 18:00

Få din gratis billet til messen nu

Messecenter Herning MCH
7400 Herning
AB Catering Holstebro
AB Catering Aarhus