Webshop til madelskere

AB Caterings store webshop giver dig frihed til at bestille dine varer, når du har tid og lejlighed. Du kan oprette favoritlister, gå på opdagelse blandt sæsonens varer og gemme de enheder, du plejer at bestille i. Vi udvikler løbende på platformen, så du får de redskaber, som du skal bruge til at få din hverdag til at lykkes.

Gå til webshop

Inspiration & kampagner

Hent inspiration til hverdagen i køkkenet. Se vores 4.000 opskrifter, som du selv kan tilpasse eller gå på opdagelse i vores Fantastisk Frisk koncept, hvor vores ferske, premiumvarer får liv og hvor du kan følge med i sæsonens friske udvalg. Er du mere til gode tilbud, så skynd dig at slå op i vores mange, aktuelle prisbaskere.

Find inspiration her Tilbudsaviser

Bliv kunde hos AB Catering

Det er ikke uden grund, at AB Catering er blandt landets førende foodservice-grossister. Vi giver dig Danmarks største udvalg af fødevarer og nonfood-artikler til professionelle og leverer træfsikkert hver dag til flere end 20.000 kunder over hele landet. Vi kender dit lokalområde og kan rådgive dig til at lykkes.

Bliv kunde Læs om AB Catering

Fantastisk Frisk | Nyheder og Trends

FLERE ARTIKLER
Jordbær i et væld af nuancer

Jordbær i et væld af nuancer

Jordbær

Som med æbler, er sorterne, smagen samt udseendet af jordbær mange. Bliv klogere på, hvorfor jordbær er mere forskellige, end man skulle tro.

Læs mere
Kom godt i gang med Dry Rubs & Marinader

Kom godt i gang med Dry Rubs & Marinader

woodsmoke grill marinade rubs dry rub

Få her 6 gode tips fra en af landets mest prisbelønnede grillere til, hvordan du nemt kan komme i gang med at anvende Dry Rubs og marinader til dit kød.

Læs mere
Friskhed fra de danske farvande

Friskhed fra de danske farvande

Fisk i sæson Fisk

Dansk fisk er bare fantastisk. Vi stiller her skarpt på, hvorfor køkkener i hele landet med fordel kan sætte endnu mere fokus på fisk på menuen.

Læs mere
Flere artikler

Hele Danmarks Foodservicemagasin BLUS

Velkommen til den 3. udgave af foodservicemagasinet BLUS, som bærer temaet Danmarks Råvarer & Traditioner

Magasinet BLUS er lavet af lyst og passion for mad. Fordi vi tror på, at god mad er livskvalitet. At lyst og passion for mad i foodservice kan skabe en bedre forretning, faglighed og fremtid for alle.

Vi befinder os i en fantastisk branche, og arbejder hver dag hårdt for at blive den foretrukne fødevarepartner for hele Danmarks professionelle køkken. Sammen kan vi fremelske passion for mad. Sammen kan vi sætte fokus på, hvad det er, der gør mad til en god forretning.

Velkommen til magasinet BLUS og rigtig god fornøjelse.

LÆS BLUS #3 HER
 

Opskrifter til Professionelle

FLERE OPSKRIFTER
 

AB Catering vil også levere til dig

AB Catering distribuerer dagligt - i alle egne af Danmark - fødevarer, drikkevarer og nonfood-artikler til alle former for professionelle køkkener; det være sig restauranter, storkantiner, plejehjemskøkkener, kroer, sygehuse, bagere eller cafeterier. Vi leverer varen til private virksomheder, foreninger og offentlige køkkener. Vi leverer til alle fra den mindste pølsevogn til Danmarks største køkkener. Vi vil også levere til dig.

Bliv kunde hos AB Catering Læs mere om AB Catering