Webshop til madelskere

AB Caterings store webshop giver dig frihed til at bestille dine varer, når du har tid og lejlighed. Du kan oprette favoritlister, gå på opdagelse blandt sæsonens varer og gemme de enheder, du plejer at bestille i. Vi udvikler løbende på platformen, så du får de redskaber, som du skal bruge til at få din hverdag til at lykkes.

Gå til webshop Find din afdeling Shop-in-shop med Bent Brandt

Tilbud og inspiration

Vi har samlet en række spændende koncepter, som kan give dig nye idéer i køkkenet og i hverdagen. Læs det nyeste BLUS magasin, find varenyheder i Catershare eller gå på opdagelse blandt flere end 4000 opskrifter henvendt til professionelle kokke. Er du på tilbudsjagt, så se vores nyeste kampagner og tilbud.

Se vores tilbud Se udvalg af brands BLUS magasinet

Bliv kunde hos AB Catering

Det er ikke uden grund, at AB Catering er blandt landets førende foodservice-grossister. Vi giver dig Danmarks største udvalg af fødevarer og nonfood-artikler til professionelle og leverer træfsikkert hver dag til flere end 20.000 kunder over hele landet. Vi kender dit lokalområde og kan rådgive dig til at lykkes.

Bliv kunde Læs om AB Catering

Nyheder og Trends

FLERE ARTIKLER
BLUS 10 er på gaden

BLUS 10 er på gaden

blus Jubilæum Madoverbål

Det nyeste BLUS er på gaden, og det er med stor glæde, at vi denne gang kan fejre vores 10. magasinudgivelse.

Læs mere
Slip for besværet med at skrælle, snitte og hakke

Slip for besværet med at skrælle, snitte og hakke

Fantastisk Frisk Snitgrønt Stop Madspild

Her kan du blive klogere på fordelene med snitgrønt fra Fantastisk Frisk Forberedt, og samtidig kan du høre om alle fordelene set fra såvel en glad kunde som en af producenterne bag. 

Læs mere
Iskolde desserter – smagen af forår

Iskolde desserter – smagen af forår

Tilbudsavis Desserter Forår

I vores nye temaavis ’Iskolde desserter’ dykker vi ned i dessertens forunderlige univers, hvor mulighederne, smagene og kombinationerne er mange. Foråret er over os, og snart er det tid til cremet is, knasende vafler og sprøde tærter toppet med sæsonens friske frugter.

Læs mere
Flere artikler

BLUS - Danmarks Foodservicemagasin

Velkommen til magasinet BLUS, hvor vi netop nu kan fejre vores 10. magasinudgivelse.

For at markere vores runde jubilæum er vi taget i marken, så at sige. Mere præcist er redaktionen draget til Skovsgaard Gods på det sydlige Langeland, hvor vi har inviteret landmænd, leverandører og producenter på mad over bål, som netop er temaet for dette magasin.

Når man hver dag arbejder i et køkken, kan der nemt opstå en distance mellem råvarerne på marken og maden i gryderne. Så nu laver vi mad i naturen og med naturen. Vi tager tilbage til rødderne, helt ud på marken, hvor råvarerne gror, og dyrene græsser – for at bruge naturen, som naturen er, og for at lave mere simple retter over bål, hvor det, man ser, er præcis det, man får.

Læs magasinet online her, eller få udleveret en flot, trykt udgave hos din grossist.

Så er du klar til at dykke ned i inspirerende artikler, og igennem en filmrække giver vi dig historierne bag nogle af vores eftertragtede brands, og du får selvfølgelig også hele historien bag Skovsgaard Gods og stedets særlige dyrkningsmetoder.

Velkommen til magasinet BLUS og rigtig god læselyst.

Læs BLUS magasinet her
 

Opskrifter til Professionelle

FLERE OPSKRIFTER
 

AB Catering vil også gerne levere til dig

AB Catering distribuerer dagligt - i alle egne af Danmark - fødevarer, drikkevarer og nonfood-artikler til alle former for professionelle køkkener; det være sig restauranter, storkantiner, plejehjemskøkkener, kroer, sygehuse, bagere eller cafeterier. Vi leverer varen til private virksomheder, foreninger og offentlige køkkener. Vi leverer til alle fra den mindste pølsevogn til Danmarks største køkkener. Vi vil også levere til dig.

Bliv kunde hos AB Catering Læs mere om AB Catering

Arrangementer og messer

11 okt

Cateringmesse Thy 2023

10.00 - 18.00

Thy Hallen - Lerpyttervej 50
7700 Thisted
AB Catering Aalborg
AB Catering Holstebro