Webshop til madelskere

AB Caterings store webshop giver dig frihed til at bestille dine varer, når du har tid og lejlighed. Du kan oprette favoritlister, gå på opdagelse blandt sæsonens varer og gemme de enheder, du plejer at bestille i. Vi udvikler løbende på platformen, så du får de redskaber, som du skal bruge til at få din hverdag til at lykkes.

Gå til webshop Find din afdeling

Tilbud og inspiration

Vi har samlet en række spændende koncepter, som kan give dig nye idéer i køkkenet og i hverdagen. Læs det nyeste BLUS magasin, find varenyheder i Catershare eller gå på opdagelse blandt flere end 4000 opskrifter henvendt til professionelle kokke. Er du på tilbudsjagt, så se vores nyeste kampagner og tilbud.

Se vores tilbud +4.000 gratis opskrifter Nyt BLUS magasin

Bliv kunde hos AB Catering

Det er ikke uden grund, at AB Catering er blandt landets førende foodservice-grossister. Vi giver dig Danmarks største udvalg af fødevarer og nonfood-artikler til professionelle og leverer træfsikkert hver dag til flere end 20.000 kunder over hele landet. Vi kender dit lokalområde og kan rådgive dig til at lykkes.

Bliv kunde Læs om AB Catering

Fantastisk Frisk | Nyheder og Trends

FLERE ARTIKLER
Passion for kalve og møre bøffer

Passion for kalve og møre bøffer

gastro kalv kalvekød Bæredygtighed

Dansk Gastro Kalv fra Kjargaarden er kalvekød af højeste kvalitet. Her tror man på, at man også i fremtiden vil spise kalvekød. Mængderne bliver måske mindre, men til gengæld vil der være fokus på kødets kvalitet og den gode spiseoplevelse. Læs hele artiklen her.

Læs mere
Grøntvarer i sæson. Se udvalget her.

Grøntvarer i sæson. Se udvalget her.

Sæson Grøntsager Grøntvarer i sæson Grønt

Se det nye magasin med sæsonaktuelle grøntvarer. Bæredygtigt, lokalt og fuld af smag. Se med her.

Læs mere
Inspiration til flere grønne måltider

Inspiration til flere grønne måltider

Vegetar Grøntvarer i sæson Grønt

De grønne måltider vinder frem og efterspørgslen efter mere grønt i retterne vokser støt. Læs med her i magasinet fra Dansk Vegetarisk Forening og se de mange anbefalinger fra stjernekokke og madnørder. 

Læs mere
Flere artikler

Nyt BLUS magasin på gaden

Velkommen til den 5. udgave af foodservicemagasinet BLUS, som bærer temaet FREMTIDENS KOKKE OG MORGENDAGENS TRENDS.

Denne 5. udgave skulle have glædet og inspireret dig i april måned, men omstændighederne omkring Corona har betydet, at vi først nu kan give dig fornøjelsen af et spritnyt magasin - fyldt med inspiration og ikke et ord om en virus. Ren og skær brancherelevant inspiration, indsigter og opskrifter.  

I BLUS nr. 5 sætter vi fokus på morgensdagens kokke. På kokkeskoler, teknikker, drømme og håb for fremtiden. Vi snakker med fremtidens kokke og prøver at forstå, hvad der driver deres passion for gastronomi og håndværk. Læs også det spændende interview med Christian Wellendorf, som sammen med Kenneth Toft-Hansen vandt Bocuse d'Or og samtidig blev kåret som verdens bedste kommis. Christian er idag kaptajn for kokkelandsholdet og vi har sat ham stævne på Skovsgaard Gods til en god snak om råvarer, kvalitet, økologi og lidenskaben for at skabe.

Velkommen til magasinet BLUS og rigtig god fornøjelse.

LÆS DET NYE BLUS NU
 

Opskrifter til Professionelle

FLERE OPSKRIFTER
 

AB Catering vil også gerne levere til dig

AB Catering distribuerer dagligt - i alle egne af Danmark - fødevarer, drikkevarer og nonfood-artikler til alle former for professionelle køkkener; det være sig restauranter, storkantiner, plejehjemskøkkener, kroer, sygehuse, bagere eller cafeterier. Vi leverer varen til private virksomheder, foreninger og offentlige køkkener. Vi leverer til alle fra den mindste pølsevogn til Danmarks største køkkener. Vi vil også levere til dig.

Bliv kunde hos AB Catering Læs mere om AB Catering