AB Catering tilbyder

Foodservice, Distribution & Rådgivning

Foodservice er stadig et forholdsvis ubekendt begreb i Danmark, men vi mener, at branchenavnet er meget rammende for vores virke, idet størstedelen af vores udvalg består af fødevarer og da vi yder flere services overfor kunderne - heriblandt distributionen af varer samt kompetent rådgivning.

AB Catering distribuerer dagligt - i alle egne af Danmark - fødevarer, drikkevarer og nonfood-artikler til alle former for professionelle køkkener; det være sig restauranter, storkantiner, plejehjemskøkkener, kroer, sygehuse, bagere eller cafeterier. Vi leverer varen til private virksomheder, foreninger og offentlige køkkener. Fra den mindste pølsevogn til Danmarks største køkkener. Gennem dialog med vores kunder aftaler vi bl.a. stedet for levering af varer og kan være behjælpelige med at placere produkterne på køl, frost eller tørlager. Varerne leveres franko med vores egne cateringchauffører i specialindrettede distributionsbiler, som er indrettede med flere zoner, som sikrer, at kølekæden for den enkelte vare overholdes.

Vi er eksperter i at pakke de rigtige varer og mønstrer generelt en lav fejlprocent på vores leverancer. Skulle uheldet alligevel være ude og en vare mangle, så kan vi med vores lokale placering i dit nærområde, hurtigt rykke ud og få styr på situationen. Det er blot en af de mange fordele ved at have en lokal tilstedeværelse.

Få tilknyttet din egen rådgiver

Din AB-konsulent er din faste rådgiver, som med udgangspunkt i netop din forretning kan rådgive dig omkring vareindkøb, om nyheder i sortimentet og generelt omkring tiltag, som kan hjælpe dig med at få succes med din forretning. Vi uddanner løbende vores konsulenter, så de har en opdateret viden omkring produkter, tidens trends og aktuelle emner såsom "stop madspild" eller økologi. Skal du starte et nyt spisested, så kontakt din lokale afdeling og få besøg af en af vores kompetente konsulenter, som kan hjælpe dig igennem den svære opstart. Vi kan hjælpe med alt fra køkkenelementer over egenkontrol til den allerførste ordre.

50.000 varer i sortimentet - også økologiske

Vi er leveringsdygtige i mere end 50.000 varenumre til det professionelle køkken. Udover spændende varer fra hele verden, bestræber vores dygtige indkøbere sig også på at tilbyde lokale varer og friske specialiteter. Vi kan imødekomme de allerfleste ønsker og sætter en stor ære i at opsøge selv de mest sjældne råvarer. De seneste år har vi oplevet en stadig stigende interesse for "friskvarer" - (nogle) med kort holdbarhed. Vi har ikke blot sørget for at imødekomme dette ønske - men udvider løbende på vores sortiment indenfor frisk fisk, mejeriprodukter og frisk frugt og grønt. Skulle du have et specielt ønske til en vare, så kontakt din lokale afdeling. Vi sidder klar til at hjælpe dig.

Vi er helt med i forreste række, når det kommer til økologi og bæredygtighed og tilbyder en lang række økologiske varer. Vi arbejder løbende på at udvide vores økologiske udvalg og er mere end lydhøre overfor specifikke ønsker til det økologiske sortiment. Ønsker du at omlægge til økologi i din kantine eller køkken, så kontakt din lokale AB-afdeling, som kan arrangere et besøg med en af vores specialuddannede økologi-specialister.

Hos AB Catering kan du samle dine indkøb. Vi kan levere alt fra konserves over frisk fisk til diverse non food-artikler, vin, rengøringsprodukter og alkoholiske drikke. Lad os samle dine indkøb, så du med én levering kan få fyldt op på alle hylder. Det giver ro i sindet, mindre papirarbejde og mindre trafik i køkkenet, når alle varetyper leveres på én gang.

Vi er leveringsdygtige indenfor en bred ramme af spændende produkter: 

 • Kolonial
 • Okse-, kalve-, lamme & svinekød
 • Farsprodukter & udskæringer
 • Pålæg
 • Fjerkræ
 • Frisk fisk
 • Konserves
 • Kaffe & the
 • Dybfrost
 • Mælk & mejeriprodukter
 • Frisk brød
 • Frugt & grønt
 • Emballage
 • Rengøringsartikler
 • og meget mere

Er du endnu ikke kunde hos AB Catering, så kontakt os i dit område - vi dækker hele Danmark.